Avondvierdaagse
Home » Evenementen  »  Avondvierdaagse
Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

In vrijwel iedere plaats is er een avondvierdaagse. Ook hier zijn EHBO-ers bij aanwezig om te helpen bij eventuele ongelukken. Verstuikte enkels, schaafwondjes op handen en knieën en natuurlijk blaren komen bij een avondvierdaagse voor. De EHBO-ers zijn opgeleid om passende hulp te bieden en zijn ook allemaal in het bezit van het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Zeker bij een avondvierdaagse lopen er vaak veel kinderen mee en de vrijwilligers kunnen hier op een goede manier mee omgaan.

Afhankelijk van de afstanden is het ook mogelijk dat de EHBO-ers op de fiets het evenement begeleiden. Indien gewenst kan de organisatie vooraf ook een telefoonnummer aan de deelnemers kenbaar maken. Via dit telefoonnummer is de EHBO direct bereikbaar bij ongelukken.