Informatiekraam
Home » Evenementen  »  Informatiekraam
Informatiekraam
Informatiekraam

Natuurlijk willen we iedereen graag bekend maken met het belang van onze EHBO-verenigingen. Daarom komen we graag langs om iets te vertellen over EHBO en wat we als verenigingen doen.

Sinds 2023 is er ook de mogelijkheid om dit interactief te maken! Kinderen (en natuurlijk ook volwassenen) mogen hun verbandkunsten testen op verschillende paspop-armen. Daarnaast is het mogelijk om een wond te laten grimeren. We hebben gemerkt dat kinderen het spannend vinden maar tegelijk ook bijzonder graag komen kijken naar al die enge wondjes! Terwijl de verwondingen worden gegrimeerd door een van onze lotussen (schminken is echt wat anders!) krijgen ze informatie over wat ze zouden kunnen doen als er echt iets aan de hand is. Natuurlijk is dat geen volledige EHBO-opleiding, maar wanneer de interesse er is zouden ze zomaar mee kunnen gaan doen met jeugd-EHBO!