Koningsdag
Home » Evenementen  »  Koningsdag
Koningsdag
Koningsdag

Met Koningsdag is bijna overal wel iets te beleven. Vrijmarkten, feesten en allerlei activiteiten zijn overal. Dat betekend voor de EHBO-vrijwilligers een heleboel werk! Zonder de vrijwilligers kunnen evenementen namelijk niet doorgaan terwijl een feestdag als Koningsdag wel een verbindende factor is.
Ook hier zijn EHBO-ers bij aanwezig om te helpen bij eventuele ongelukken. De EHBO-ers zijn opgeleid om passende hulp te bieden. Afhankelijk van de locaties worden EHBO-posten neergezet of lopen de EHBO-ers over het festivalterrein, zo zijn de EHBO-ers altijd goed te vinden. Indien gewenst kan de organisatie ook een telefoonnummer van de EHBO verspreiden. Via dit telefoonnummer is de EHBO dan direct bereikbaar bij ongelukken. De EHBO-ers ter plaatse hebben deze telefoon dan bij zich en reageren direct op de meldingen die binnenkomen.